m, dé AI gedreven software

Een offerte binnen 30 minuten, korte lijntjes met uw klant en een geautomatiseerd boekingssysteem wat uw taken uit handen neemt. Dankzij m krijgen u en uw klanten de tijd om een duurzame relatie op te bouwen en zeker ook te behouden. Hierdoor kan de focus gelegd worden op hetgeen waar uw medewerkers goed in zijn, gastvrijheid. Verbetering van de hospitality zal zorgen voor blije klanten, die essentieel zijn voor het imago van uw bedrijf.

Het product van Please ask m, heet ‘m‘ en is in 2019 ontwikkelt als prototype. m is op dit moment volledig in werking bij 7 hotels en wordt continue verbeterd, getest en doorontwikkeld. Met de input van de hotels en door de ontwikkeling van de AI gedreven software zal de verbeterde versie van m ontstaan. Wilt u de unieke kans ervaren om als eerste gebruik te maken en helpen bij de ontwikkeling van m? Vanaf eind 2020 nodigen wij een selecte groep bedrijven uit om gratis en geheel vrijblijvend m uit te proberen. Aanmelden kan via servehappiness@pleaseaskm.com.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die m te bieden heeft? Wilt u sneller een offerte aanleveren, meer aanvragen afhandelen en uw medewerkers inzetten voor hetgeen waar zij goed in zijn? Meld u dan aan via het onderstaande formulier en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom m.

Meld u nu aan en blijf op de hoogte van de ontwikkeling van m!“Dankzij m kunnen wij nu sneller onze aanvragen verwerken, wat zorgt voor meer tijd om efficiënter te kijken naar onze complexere aanvragen.”
Mark Struik, Postillion Hotels
“Door het gebruik van de innovatieve software m, kunnen onze reserveringsmedewerkers de focus leggen op hetgeen waar ze goed in zijn, gastvrijheid.”
Erik-Jan Ginjaar, Postillion Hotels
“Dankzij m wordt onze mail automatisch verdeeld, waardoor we snel zien welke aanvragen er zijn en  welke snel behandeld moeten worden.”
Nadia van Wijk, Reserverings Manager

m, dé AI assistent voor de hospitality branche