m, dé AI assistent voor de hospitality branche

Als intelligente assistent haalt m zijn data bij verschillende kanalen op en centraliseert en beheert de binnenkomende aanvragen. Dit kunnen aanvragen via de e-mail, het webformulier of brokers zijn.

Er ontstaat een nieuwe workflow waarin een aanvraag wordt verwerkt. De software neemt een groot deel van het werk van de Sales Manager uit handen en er kan sneller en efficiënter gewerkt worden. Eenvoudige aanvragen kunnen zelfs volledig automatisch verwerkt worden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor reserveringsmedewerkers voor wat echt belangrijk is: guest experience en maatwerk.

Verder maakt m inzichtelijk hoeveel werkvoorraad er nog openstaat en brengt dit in kaart voor medewerkers van het hotel. Door deze aanvragen te centraliseren, beheren en distribueren neemt de software een groot deel van het werk van medewerkers uit handen. De klant aanvragen van verschillende kanalen komen binnen en worden verwerkt in m. Vervolgens worden deze doorgegeven aan het reserveringssysteem van het hotel.

Digitale Demo Tour
“Door het gebruik van de innovatieve software m, kunnen onze reserveringsmedewerkers de focus leggen op hetgeen waar ze goed in zijn, gastvrijheid.”
Erik-Jan Ginjaar, Postillion Hotels
“Dankzij m wordt onze mail automatisch verdeeld, waardoor we snel zien welke aanvragen er zijn en  welke snel behandeld moeten worden.”
Nadia van Wijk, Reserverings Manager