Help hoteliers met het generen van meer winst en het besparen van tijd!

m is een intelligente assistent die ervoor zorgt dat alle relevante informatie uit elke meeting en event aanvraag wordt gehaald en vervolgens voorbereid wordt tot een offerte. Hierdoor wordt de gemiddelde responstijd teruggebracht naar 3 minuten in plaats van 30. Een snellere responstijd betekent natuurlijk meer business. Dus wil je je klanten helpen hun inbox op orde te brengen en de juiste prioriteiten te stellen door hun processen te automatiseren, help ons dan in onze missie om te automatiseren binnen de hospitality branche, zonder dat de persoonlijke touch geëlimineerd wordt.

Let’s connect

Waarom een partner van m?

Wat betekent het voor jou om met ons samen te werken?

Partner Voordelen

Wat kunnen we jou bieden?

Hoe werkt het programma?

1. Introduceer Please ask m
Hebben je klanten een oplossing nodig zoals Please ask m? Introduceer ze aan ons en we nemen gelijk contact met ze op om te kijken hoe we ze kunnen helpen.

3. Jouw verwijzing wordt een klant
Dankzij uw aanbeveling plannen wij een demo in en is de klant geïnteresseerd om met ons samen te werken, waardoor hij een betalende klant wordt van Please ask m.

3. Please ask m zorgt het eerste jaar voor een inkomstendeel
We betalen je een verwijzingsvergoeding en commissie over het abonnement van het eerste jaar. 

Let’s connect

Je hebt waarschijnlijk meer vragen…

Ons Agent programma is bedoeld voor hospitality professionals zoals consultants, omzetmanagers en anderen die met hoteliers werken. Met onze aanpak kunt u uw eigen bedrijf runnen en tegelijkertijd het aantal klanten vergroten en de waarde van uw adviesdiensten verbeteren.

We willen eerst elkaar beter leren kennen, om te kijken of er een match is. In de eerste call kunnen we dus de potentie van samenwerken bepalen. Je kunt een gesprek boeken door op de “let’s connect” knop te klikken!

Zodra je ons Agent Program Agreement hebt ondertekend, zullen we ons product laten zien en bespreken we hoe ons product je kan helpen om het succes van jouw klanten te vergroten. Daarna delen we onze samenwerking op onze socials en ben je ready to go! Door een driemaandelijkse ontmoeting, zorgen we ervoor dat je je  tijdens de samenwerking comfortabel en gemotiveerd blijft voelen.

Wanneer je iemand aan ons voorstelt, maken we hier een optie van in ons CRM en taggen we je. Op deze manier kunnen we je de actuele status delen waar we staan met de klant.

m, de slimme assistent voor de hospitality branche

Ervaar het zelf

Wilt u de verschillende features ontdekken die m te bieden heeft? Gebruik m dan snel en u ervaart direct de meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie. Meld u aan en gebruik m kosteloos!

Probeer