m, dé happiness producent

Bij Please ask m geloven we dat mensen leven om gelukkig te zijn. Mensen doen het liefste zaken met mensen en omgevingen waarbij ze geluk ervaren. Een van de doelen is om zakelijke gebruikers in de hospitality branche gelukkig te maken. Door van ieder klantcontact een waardevol moment en daarmee een waardevolle klantervaring te maken, leveren wij bij Please ask m met ons softwareplatform een bijdrage aan geluk.

Onze visie hierbij is dat er binnen de (zakelijke) hospitality branche behoefte is aan een nog betere klantervaring en dat dit de komende jaren alleen maar sterker gaat worden. Daarnaast denken wij dat door de technologische mogelijkheden van onder andere AI het steeds beter mogelijk is om gepersonaliseerde klantcommunicatie te automatiseren.

Wat ons drijft

Werken bij m?

Bekijk hieronder het actuele aanbod van vacatures en stages bij Please ask m.
Bekijk de vacatures
“Dankzij m kunnen wij nu sneller onze aanvragen verwerken, wat zorgt voor meer tijd om efficiënter te kijken naar onze complexere aanvragen.”
Mark Struik, Postillion Hotels
“Door het gebruik van de innovatieve software m, kunnen onze reserveringsmedewerkers de focus leggen op hetgeen waar ze goed in zijn, gastvrijheid”
Erik-Jan Ginjaar, Postillion Hotels
“Dankzij m wordt onze mail automatisch verdeeld, waardoor we snel zien welke aanvragen er zijn en welke snel behandeld moeten worden.”
Nadia van Wijk, Reserverings Manager

Ervaar het zelf

Wilt u de verschillende features ontdekken die m te bieden heeft? Gebruik m dan snel en u ervaart direct de meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie. Meld u aan en gebruik m kosteloos!

Probeer

m, dé AI assistent voor de hospitality branche