m, dé happiness producent

Bij Please ask m geloven we dat mensen leven om gelukkig te zijn. Hieraan willen wij bijdragen. Dit doen wij door digitalisering te gebruiken en nieuwe, automatische, oplossingen te leveren en in te zetten in de zakelijke taak van de hospitality branche. Wij zijn hierbij de uitdaging aan te gegaan om dingen sneller, efficiënter en met meer geluk te laten verlopen. Voor zowel de medewerkers van hotels als de klanten. Dit doen wij door ieder klantcontact een waardevol moment en daarmee een waardevolle klantervaring te maken.

Onze visie hierbij is dat er binnen de (zakelijke) hospitality branche behoefte is aan een nog betere klantervaring, waarbij er meer onderdelen automatisch verlopen. Wij geloven dat deze behoefte de komende jaren alleen nog maar sterker gaat worden. Daarnaast denken wij dat door de technologische mogelijkheden van onder andere AI het steeds beter mogelijk is om gepersonaliseerde klant communicatie te automatiseren.

Wat ons drijft

Werken bij m?

Bekijk hieronder het actuele aanbod van vacatures en stages bij Please ask m.
Bekijk de vacatures

Ervaar het zelf

Wilt u de verschillende features ontdekken die m te bieden heeft? Gebruik m dan snel en u ervaart direct de meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie. Meld u aan en gebruik m kosteloos!

Probeer

m, dé AI assistent voor de hospitality branche