Alle aanvragen in één overzicht

Alle hotels hebben een booking-engine voor hotelkamers op hun website staan. Maar hoe zit het met aanvragen voor vergaderingen, evenementen en groepen? Met m, de assistent voor de hospitality branche geef je jouw klanten de mogelijkheid om hun vergadering, evenement of groep te configureren gebaseerd op het aanbod van de locatie.

Alle aanvragen via m direct worden verzameld in de applicatie van Please ask m. Elke case geeft een duidelijk overzicht van de contactgegevens, de meeting of groep details van de klant. De reserveringsmedewerker kan op basis van de gegevens een online offerte, die door m gegenereerd wordt, terug sturen. Zo maak je niet alleen gebruik van het genereren van nieuwe aanvragen, maar zorg je ook voor een snelle reactie naar je klanten. Ben je nieuwsgierig geworden hoe m direct eruit ziet? Ontdek het via de onderstaande knop!

Voordelen van m

Alle hotels hebben een booking-engine voor hotelkamers op hun website staan. Met m direct geef je opdrachtgevers de mogelijkheid om hun vergadering, evenement of group te configuren gebaseerd op het aanbod van de locatie.

Onboarding 

Bij Please ask m vinden wij een van de belangrijkste elementen, het vloeiend verlopen van het implementatieproces. Daarom zorgen wij ervoor dat de gehele onboarding maar 15 werkdagen duurt. Tijdens de onboarding vragen wij maximaal 2 dagen van jullie tijd.

Na de ‘go live’ bieden wij een singel point of contact waarbij er binnen 4 uur support geleverd zal worden. Daarnaast is er ook een online mogelijkheid tot support of ondersteuning met behulp van doc.pleaseaskm.com.

m direct aanvragen

De onderstaande teller laat zien hoeveel aanvragen er geboekt zijn in september over 8 hotel locaties op m direct!

0
Aantal aanvragen
0
Aantal personen
0
Aantal hotelkamers
0
Potentiële omzet

Ervaar het zelf

Ben je nieuwsgierig geworden hoe m direct er nu in het echt uitziet? Druk dan op de onderstaande knop en ervaar zelf hoe m je meeting & event locatie verder kan helpen!

“Met het gebruik van van m worden nieuwe aanvragen in minder dan 3 minuten verwerkt in plaats van de gemiddelde 30 minuten.”