Partners van m

Klanten van M

Klanten van m

Uw vergader- & hotelaanvragen automatisch verwerkt?

Maak kennis met m, uw nieuwe boeking assistent

Als intelligente assistent haalt m zijn data bij verschillende kanalen op en centraliseert en beheert de binnenkomende aanvragen. Dit kunnen aanvragen via de e-mail, het web-formulier of brokers zijn. Er ontstaat een nieuwe workflow waarin een aanvraag wordt verwerkt. De software neemt een groot deel van het werk van de medewerkers uit handen en er kan sneller en efficiënter gewerkt worden. Eenvoudige aanvragen kunnen zelfs volledig automatisch verwerkt worden.

Please Ask M Infographic

Waarom kiezen voor m?

m stelt u en uw klanten in staat om snel en eenvoudig uw vergader- en hotelaanvragen online af te handelen. Ook kan m oude reserveringen opzoeken en deze hergebruiken om zo snel tot een nieuwe offerte of reservering te komen.

Ervaar het zelf!

Onze AI software is gebouwd met als doel u en uw klanten happy te maken. Om een goede eerste indruk te krijgen, kunt u kosteloos een demo krijgen van m. De demo versie bevat verschillende features om te zien hoe u m in kan zetten voor uw hotel- en of vergaderlocatie. Vraag vandaag nog een demo aan en ervaar het zelf.

Probeer

Ervaar het zelf!

Onze AI software is gebouwd met als doel u en uw klanten happy te maken. Om een goede eerste indruk te krijgen, kunt u kosteloos gebruik maken van m. De gratis versie bevat verschillende features om m direct in te zetten voor uw hotel of vergaderlocatie. Meld u aan en ervaar het zelf.

Probeer

De functionaliteiten van m.

Door de AI van onze software, die getraind is in het herkennen van informatie, wordt het programma steeds slimmer. Hierdoor zal de software, hoe meer aanvragen deze verwerkt, steeds preciezer worden. 
De AI van onze software is zo getraind dat deze e-mails kan lezen en alle relevante informatie hierin kan herkennen. Hierdoor kan de software, vanuit emails, offertes opstellen en al deze informatie verwerken. 
Via het webformulier kunnen klanten gegevens over hun aanvraag invullen via de website van het hotel, vervolgens kan m deze informatie verwerken in een case en aan de hand van de case direct een offerte naar de klant opsturen. 

Klaar om uw klanten blij te maken?

Meld u vandaag nog aan voor een demo en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom m.

Meld u aan en probeer m zelf! Kan u niet wachten om de mogelijkheden van m in de praktijk te gebruiken? Zorg dan dat u zich aanmeldt voor een gratis demo. Dit doet u door u aan te melden via het formulier op de probeer m pagina.

Probeer

m, dé AI assistent voor de hospitality branche