Ontdek de kracht van AI

Please ask m zet kunstmatige intelligentie in voor verbetering en efficiëntie van het boekingssysteem. Door procesautomatisering ervaren klanten van Please ask m tijdsbesparing op de verwerking van online boekingen. De technologie is in staat om door steeds meer data het systeem continue te verbeteren, wat er voor zorgt dat m e-mails niet alleen herkent, maar ook beantwoord. De kracht van AI zal dankzij de tijdsbesparing niet alleen uw happiness vergroten, maar ook dat van uw klanten.

Wat is AI?

Artificial intelligence (AI), oftewel kunstmatige intelligentie is een technologie waarbij computers taken uitvoeren waarbij normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig was. De technologie is in staat om op basis van vergaarde informatie zichzelf steeds meer te kunnen verbeteren.

Laat AI voor u werken

Onze AI software laat m voor u werken. U stelt zelf uw gegevens in en m genereerd automatiseert uw boekingen. Ontdek hieronder alle features die m biedt, door de meest geavanceerde technologie.

Features

Ervaar het zelf!

Wilt u de features van m kosteloos ontdekken? Probeer m dan snel en u ervaart direct de meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie. Meld u aan en gebruik m gratis!

Probeer

m, dé AI assistent voor de hospitality branche